Ψάρεμα, Κατάδυση, Είδη Αλιείας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ασφάλεια Συναλαγών

Whishlist

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε την Wishlist

Skype Call

call kyriakos.dikelas
Εάν διαθέτετε Skype επικοινωνίστε μαζί μας

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όροι χρήσης

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ TOY www.dikelas.gr ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Ο WEBSERVERΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 128 BITENCRYPTIONSSL(SECURE SOCKET LAYER). ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ CLIENT (WEB BROWSER ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ – ΠΕΛΑΤΗ) ΚΑΙ SERVER (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ www.dikelas.gr ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ SECURE SITE ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ www.dikelas.gr.

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To www.dikelas.gr συλλέγει πληροφορίες μόνο κατά την δημιουργία ενός λογαριασμού ή σε περίπτωση παραγγελίας ενός προϊόντος. ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ. Ο σκοπός είναι αποκλειστικά διαφημιστικός, ή αποτελεί μέρος της ομαλής αποστολής της παραγγελίας.

3. ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΤΙΜΕΣ

Το www.dikelas.gr μέσα από την πλούσια γκάμα των προϊόντων και των εταιριών που συνεργάζεται, δίνει λύσεις που μέχρι σήμερα μπορεί να μην είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν. Τα νέα, καινοτόμα προϊόντα που προωθούμε, ξεχωρίζουν για τις τιμές τους και την αξιοπιστία τους. Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε καθημερινά αυξάνονται και τα προϊόντα μας πολλαπλασιάζονται. ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας. Στόχος μας είναι να σπάσουμε τον τοπικό χαρακτήρα ενός συμβατικού καταστήματος και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

 

4. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ 22240 25765, Ή ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

5. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εφόσον εντοπίσετε το προϊόν / προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία του / τους. Αυτό γίνεται είτε μέσα από το site μας (ηλεκτρονική παραγγελία), είτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 2224025765  (τηλεφωνική παραγγελία).

6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Αντικαταβολή, Πληρωμή των προϊόντων με την παραλαβή τους.
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας
  Οι αγορές με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλείς, αφού έχουν την εγγύηση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (WinBank).
 • Πληρωμή μέσω PAYPAL
 • Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας
  Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2224025765, και εμείς θα φροντίσουμε να είναι έτοιμη η παραγγελία σας όταν θα μας επισκεφθείτε.

7. ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι χρόνοι παράδοσης για κάθε έναν από τους τρόπους αποστολής είναι:

 • Courier: (1-2 εργάσιμες).
 • Ταχυδρομείο: (1-3 εργάσιμες).
 • Πρακτορεία μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου).
 • Παραλαβή των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας, αφού πρώτα συνεννοηθείτε μαζί μας για την διαθεσιμότητα τους. ΕΔΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Σαχτούρη και Δυτ. Περιμετρική, Κάρυστος, Εύβοια.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται προσπάθεια να τηρηθεί η χρονική διάρκεια αποστολής που αναγράφεται στο προϊόν.

 

8. ΕΛΑΤTΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ενημερώστε μας άμεσα μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνώντας στο 22240 25765. To www.dikelas.gr θα επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή και θα προβεί σε αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον διαπιστωθεί σφάλμα από την πλευρά του. Η διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι η εξής:

 1. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έδρα μας και αφού διαπιστώσουμε το σφάλμα από την πλευρά του κατασκευαστή, να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν επί τόπου.
 2. Αποστολή με courier. Συσκευάστε το προϊόν που παραλάβατε και αποστείλετέ το σε εμάς. Εμείς αφού διαπιστώσουμε το πρόβλημα που υπάρχει, θα σας στείλουμε ένα καινούριο. Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αλλαγές δεχόμαστε μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι πακεταρισμένο(στην αρχική του κατάσταση). Επίσης θα πρέπει να μας κάνετε γνωστό το αίτημα σας μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Οι επιστροφές των προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν με δυο τρόπους:

 1. Επίσκεψη στο κατάστημα μας.
 2. Αποστολή με courier. Συσκευάστε το προϊόν που παραλάβατε μαζί με ένα έγγραφο στο οποίο θα αναφέρετε τον τρόπο λύσης της οικονομικής διαφοράς που προέκυψε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22240 25765 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία τηλεφωνώντας άμεσα στο 22240 25765, ή στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας, την ημερομηνία πραγματοποίησης της, καθώς και το όνομα του εντολέα. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ TOwww.dikelas.grΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

10. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες, παρατηρήσεις, και ότι άλλο χρειασθείτε, βρίσκονται στην διάθεση σας οι παρακάτω διευθύνσεις:

 • Για θέματα παραγγελιών: καταχώρηση, αλλαγή, εξέλιξη, ακύρωση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
 • Για παράπονα ή προτάσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
 • Για θέματα διαφήμισης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, στο 2224025765 και ώρες 9:00 με 16:00 τις καθημερινές, και 9:00 με 14:00 το Σάββατο.

 

11. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

TOwww.dikelas.gr δεν φέρει ευθύνη έναντι των πελατών της, για ζημιές που προκύπτουν κατά, και από την εκτέλεση της παραγγελίας. Δεν μπορεί να εγγυηθεί για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων και την διαθεσιμότητά τους, αλλά δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει έγκαιρα τους πελάτες της για τυχόν καθυστερήσεις. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dikelas.grπαρέχει προϊόντα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και δεν φέρει ευθύνη για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από λάθη χρήσης των πελατών του. Η ανάλυση των προϊόντων (πληροφορίες, φωτογραφίες, προδιαγραφές) είναι σε πλήρη εξίσωση με τον κατασκευαστή, και το www.dikelas.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν παραβλέψεις, ελλείψεις ή και λάθη.

12. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί ιδιοκτησία του www.dikelas.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου που περιέχει, ανήκουν στο www.dikelas.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

13. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο Dikelasκαι το σήμα κατατεθέν Dikelas, είναι ιδιοκτησία του ΔΙΚΕΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται, μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοίχων κατόχων τους. Η πρόσβαση σας στην παρούσα σελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, φωτογραφιών, σχεδίων, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του www.dikelas.gr ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.