Ψάρεμα, Κατάδυση, Είδη Αλιείας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ασφάλεια Συναλαγών

Whishlist

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε την Wishlist

Skype Call

call kyriakos.dikelas
Εάν διαθέτετε Skype επικοινωνίστε μαζί μας

Ασφάλεια Συναλλαγών

Πoιοι είμαστε

Το καταδυτικό κέντρο και είδη αλιείας Dikelas σας καλωσορίζει στην Κάρυστο και σας εύχεται να περάσετε ευχάριστες και συναρπαστικές στιγμές μέσα από τις δραστηριότητες που προσφέρει η επιχείρηση μας. Είναι οικογενειακή επιχείρηση. Ο Κυριάκος Δικέλας και η σύζυγος  του Θάλεια θα σας ξεναγήσουν στο θαυμαστό κόσμο της θάλασσας.
Το καταδυτικό μας κέντρο, Padi Dive Center, λειτουργεί από το 2007 και έχει να σας προσφέρει πολλά!! Καταδυθείτε στα υπέροχα νερά του Ν. Ευβοϊκού. Ελάτε σε επαφή με τον υπέροχο υποβρύχιο κόσμο, σεβόμενοι τη θαλάσσια ζωή. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αξίας, ασφάλεια, εκπαίδευση, εξοπλισμό.
Το κατάστημα ειδών αλιείας λειτουργεί από το 1998 στην Κάρυστο και σας προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων, τεχνογνωσία, εγγύηση προϊόντων και υπηρεσιών.
Μόλις 1 ώρα από τη Ραφήνα χρειάζεστε για να γευτείτε τις συγκινήσεις που προσφέρει το αγαπημένο σας θαλάσσιο χόμπι. Εσείς απλώς περάστε απέναντι !!! Εμείς θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να φύγετε με τις καλύτερες θαλασσινές αναμνήσεις.
Δείτε τις προτάσεις μας.